FOTO: Najkvalitetniji voćni sokovi u Novom Sadu stižu pred vaša vrata

Kvalitetan, istinski voćni ukus odnedavno je na policama novosadskih dućana, ali i na korak od vas.
Matični sok od višnje, jabuke, jagode, kajsije i kruške brenda Kiselo&Slatko razlikuje se od svih drugih sokova trenutno u ponudi. Reč je o ceđenim sokovima od celog ploda, bez dodatka vode, koji nije dodatno zaslađen, obogaćen konzervansima, aditivima, veštačkim bojama i aromama.
 
 
Tvorcima ovog brenda, Stanislavu Pejaku i Ivanu Deviću, ideja je bila da građanima ponude najzdraviji napitak i iskoriste znanje koje imaju u tehnološkoj industriji. Nakon što su prepoznali da na tržištu ne postoji dovoljno matičnih sokova, odlučili su da se fokusiraju na mlade ljude, sportiste i porodice sa decom. Zapravo, na sve one koji zaista žele da vode računa o svom zdravlju.
 
"Jednostavno, mi voće iscedimo, zapakujemo i ponudimo. Nema nikakvih dodataka za ukus ili boju, te dobijate pravo voće, najzdraviju opciju nakon organskog, sirovog proizvoda. Izdvojili smo domaće, sezonsko voće i odmah naišli na odličnu reakciju ljudi, a najzanimljiviji sok definitivno je od višnje", priča Stanislav Pejak za 021.
 
Odraslima se dopada njen intenzivan kiselo slatki ukus, dok su se deca, očekivano, ipak okrenula slatkom ukusu jabuke. Najnovija u ponudi je kruška, koja svojim karakterističnim ukusom osvaja sve više onih koji se odluče da je probaju. 
 
"Ko god proba naše sokove, znaće zbog čega smo se odlučili da brend nazovemo 'Kiselo&Slatko'. Najbolji proizvod zahteva ambalažu najboljeg kvaliteta, te smo se odlučili za litarske, staklene boce prijemčivog izgleda", pojašnjava naš sagovornik.
 
 
Primamljiva ambalaža i još bolji ukus "Kiselo&Slatko" sokova, laka dostupnost i odlična cena razlozi su da već danas probate kvalitetan sok u boci. Sokove možete da poručite OVDE, a biće dostavljeni na vašu adresu. 
 
Dešavanja možete da pratite na Tviteru, kao i na Instagramu.
  • Bns

    27.09.2017 00:34
    Visnja
    Visnja je zaista ekstra! Najukusnija na nasem trzistu. Dobro bi bilo da prosirite prodajnu mrezu.
  • Татјана

    26.09.2017 10:52
    Куповина
    Где се може купити?
  • Srpski potrošač

    26.09.2017 10:25
    A cena?
    Ako je višnja i pola ukusa kao ona iz Grčke, već sad sam je gladan i žedan.
    Nije preporuka ono što određuje kupovinu u Srbiji, već cena.
    A to je zato jer je naš pošten rad bedno procenjen.
    Znam da su lososi, kavijar i jastozi veoma zdravi i fantastičnog ukusa, za svaku preporuku!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti