Umesto za proslavu prvog rođendana, novac potrošili u humanitarne svrhe

Novosadska fabrika tekstilne odeće "Alex fashion" pokloniće povodom godišnjice rada kompanije svoju robu za četiri gradske ustanove.

Roba je u vrednosti od preko 600.000 dinara, a dobiće je Gerontološki centar na Limanu, Centar za socijalni rad, škola "Milan Petrović" i Kulturno-umetničko društvo "Svetozar Marković ".

Kako je rekao direktor "Alex fashion" Aleksandar Kosovac, rukovodstvo preduzeća je donelo odluku da sredstva namenjena proslavi prve godine poslovanja preusmeri i pomogne nekim ustanovama u vidu robne donacije koja će im biti uručena naredne nedelje.

- Naše preduzeće je društveno odgovorno i humanitarno orijentisano na polju pomoći socijalno ugroženim delovima lokalne i šire zajednice, državnim zdravstvenim ustanovama za lečenje dece, kao i neprofitabilnim udruženjima koja neguju tradiciju našeg naroda. Sa oko 15.000 evra već smo pomogli Dečije selo u Sremskoj Kamenici, Odelenje hematologije i onkologije Dečije bolnice u Tiršovoj, Centar za socijalni rad i Kulturno-umetničko društvo "Svetozar Marković". Ovo je samo nastavak naše misije i voleli bismo da se u nju uključe i svi naši partneri i saradnici - kazao je Kosovac.

On dodaje da sve humanitarne organizacije mogu da mu se jave, kako bi "Alex fashion" pomogao onima kojima to najviše treba.

"Alex fashion" je fabrika iz Novog Sada za proizvodnju ženskog i muškog donjeg veša, pidžama i kupaćih kostima. U svom proizvodnom programu, sa preko sto zaposlenih, pored poslovanja sa stranim poručiocima razvija i sopstveni brend.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti