Rekonstrukcija parkinga na Bulevaru oslobođenja krajem oktobra

Rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru oslobođenja, između Bulevara Jaše Tomića i Bulevara kralja Petra, počeće u drugoj polovini oktobra, kažu za 021 u Parking servisu.
Rekonstrukcija parkinga na Bulevaru oslobođenja krajem oktobra
Foto: 021.rs
Radovi će trajati oko dva meseca.
 
Kako je 021 već pisao, posao vredan oko 7,7 miliona dinara (bez PDV) dobio je "Put invest" sa podizvođačem "Behaton plus" na tenderu Parking servisa. 
 
Rekonstruisaće se parkirališta sa obe strane bulevara na način da se prvo u potpunosti rekonstruiše jedna, a potom i druga strana bulevara.
 
Neophodno je, između ostalog, obeležiti trasu, porušiti betonske ivičnjake oko drveća i postojeća parking mesta, te postaviti nove ivičnjake i parkirališta.
 
Međutim, nije Parking servis jedini koji se bavi stanjem ovih parkirališta. Kako je 021 najavio, Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije u okviru zasebnog projekta sanacije i nivelacije dela bulevara od Futoške ulice do Železničke stanice traži da se uradi analiza stanja ovih parkirališta, kako bi i ona ušla u projekat obnove. Detaljnije čitajte OVDE.
  • joca

    04.12.2017 10:29
    nema parkinga nema ni naplate
    Za to vreme neophodno je stopirati naplatu parkinga unutar dvorišta
  • Tata Ikun

    12.10.2017 07:21
    Behaton plus? Iskreno se nadam da parkinzi neće biti od behatona.
  • a

    12.10.2017 01:19
    sta fali parkinzima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti