Novi pokušaj da se pripremi dokumentacija za proširenje Bate Brkića

Uprava za građevinsko zemljište (UGZI) ponovo je raspisala javnu nabavku za dopunu tehničke dokumentacije za proširenje Bate Brkića.
Novi pokušaj da se pripremi dokumentacija za proširenje Bate Brkića
Foto: 021.rs

Kao i pre mesec dana, Uprava je pokrenula pregovarački postupak i ponovo poslala poziv firmi "Hidro projekt - saobraćaj" iz Beograda da dostavi ponudu. Poziv je poslat samo ovom preduzeću jer su oni svojevremeno 2015. godine već izradili projekat saobraćajnih površina, vodovoda i kanalizacije u delu Bate Brkića od Bulevara Jovana Dučića do Futoškog puta.

Podsetimo da prvi pregovarački postupak nije uspeo jer se beogradska firma nije javila. Vrednost izrade dopune tehničke dokumentacije je 700.000 dinara.

Kažimo i da je Uprava uspela da uspešno sprovede tender za dopunu tehničke dokumentacije za javnu rasvetu na ovoj lokaciji. Taj posao radi "Šidprojekt" za 350.000 dinara i rokom od 120 dana.

Ukoliko tender ovaj put uspe, Grad će moći da planira da u narednoj godini krene sa probijanjem Ulice Bate Brkića ka Futoškom putu preko Tozinovca, čije je rušenje u toku. Od ranije je procenjeno da će ovi radovi koštati oko 300 miliona dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti