Humanitarni koncert za Luku 21. oktobra

Humanitarni koncert za dečaka Luku, održaće se u subotu, 21. oktobra u fiskulturnoj sali OŠ "Ivan Gundulić" u Novom Sadu, u 19 sati.
Humanitarni koncert za Luku 21. oktobra
Foto: 021
Nastupiće ansambl "Vila" i KUD "Pionir" iz Zrenjanina.
 
Ulaz je slobodan, a kutija za priloge će se nalaziti na ulazu u salu.
 
Devetogodišnji Luka Krivokapić boluje od toksične neuropatije sa povišenim nivoima teških metala. Nepokretan je i u potpunosti zavisi od tuđe nege i pomoći. Pohađa OŠ Ivan Gundulić uz pomoć ličnog pratioca.
 
Luka uskoro putuje u Ukrajinu, na terapiju matičnim ćelijama, a novac koji bude prikupljen, biće upotrebljen za troškove rehabilitacije.
 
Pomoć možete slati i putem SMS poruke. 
  • Milena

    14.10.2017 19:42
    Koliko se dece može lečiti?
    Сл.гласник 79 25.08.2017
    Влада РС доноси Уредбу
    Члан 1.
    На поштанске пошиљке у унутрашњем поштанском саобраћају, осим на пошиљке новина и часописа, плаћа се доплатна поштанска марка "Изградња Спомен-храма Светог Саве" од 9.октобра до 3.децембра 2017.године.
    Марка из става 1. овог члана издаје се у тиражу од 7.600.000 комада у апоену у висини од 10 динара.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti