Četvoročlanoj porodici iz Novog Sada sutra ponovo preti iseljenje

Četvoročlanoj porodici Jakšić iz Novog Sada u ponedeljak, 16. oktobra ponovo preti da budu izbačeni na ulicu iz stana na Bulevaru kralja Petra I 61.
Četvoročlanoj porodici iz Novog Sada sutra ponovo preti iseljenje
Foto: 021.rs
 
Do sada je već dva puta sprečeno iseljenje ove porodice, prvi put krajem septembra kada su Jakšići, u pratnji građana, protestovali ispred zgrade Osnovnog suda. 
 
Drugi put je Osnovni sud u Novom Sadu poništio zaključak izvršitelja, prema kojem je naloženo iseljenje ove porodice. Sud je tada konstatovao da je izvršitelj nezakonito naložio iseljenje ove porodice iz stana koji su kupili 2001. godine, a zbog kojeg se više od deceniju spore sa investitorom Tihomirom Samardžićem.
 
Čitavu priču o ovoj porodici, o razlozima zašto ih iseljavaju i koji je stav investitora, možete pročitati OVDE.
  • Aleksandar

    15.10.2017 21:25
    Rekao ja prošli put da "utjerivač" Masnikosa ne bremza nikog, kakav sud, kakvi bakrači i da će još žešće da udari!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti