Akcija "Donesi staklenu ambalažu i poklon potraži" na tri lokacije u Novom Sadu

Akcija "Donesi staklenu ambalažu i poklon potraži" održaće se danas na tri lokacije u Novom Sadu.
Akcija "Donesi staklenu ambalažu i poklon potraži" na tri lokacije u Novom Sadu
Foto: Pixabay
U pitanju je zajednička akcija "Čistioće" i kompanije Sekopak, a cilj je da se ukaže na značaj reciklaže stakla.
 
 
Svi građani koji u periodu od 10 do 13 časova donesu tri kilograma i više staklene ambalaže na Trg slobode, Limansku i Futošku pijacu, dobiće neki prigodni poklon. 
  • Saša

    16.10.2017 18:47
    Reciklažna ostrva
    Sitno za JP čija je nadlženost upravljanje otpadom u gradu sa nekoliko stotina hiljada stanovnika.
    Moramo zahtevati od preduzeća koja rade od našeg novca da obezbede uslove za odlaganje i reciklažu otpada na području grada. Počev od reciklažnih ostrva - nekoliko lokacija na koje možemo odneti različite tipove reciklabilnog, ali opasnog otpada (poput baterija). Počev od delova grada koji nisu pokriveni zasebnim podzemnim kontejnerima za ambalažni optad.
  • Ogledalo

    16.10.2017 13:47
    Zlo i naopako
    Citiram Đorđević Boru: "Oko mene sve su ponavljači đaci, ili bolesnici, ili manijaci". Iza svake nelogičnosti u ovoj zemlji, krije se pljačka i lični interes. Kada bi znali zašto akcija traje samo tri sata, sve bi nam bilo logično :-(
  • deda

    16.10.2017 12:36
    treba u samouslugama postaviti automate pa ubacis flase il limenke a dobijes kintu il bonove za pazar, jednostavno i efikasno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti