Objavljen poziv za predlaganje kandidata za nagradu "Dr Zoran Đinđić"

Univerzitet u Novom Sadu objavio je poziv za predlaganje kandidata za godišnju nagradu "Dr Zoran Đinđić".
Objavljen poziv za predlaganje kandidata za nagradu "Dr Zoran Đinđić"
Foto: 021.rs
Nagrada se dodeljuje najboljem mladom naučniku i istraživaču sa teritorije Vojvodine, a predloge podnose naučne institucije. Dobitniku pripada diploma i novčana nagrada u iznosu od 1.000.000 dinara. 
 
Godišnja nagrada dodeljuje se i za najbolji diplomski rad ili završni rad na master studijama iz filozofskih i socioloških nauka. Dobitniku pripada diploma i novčana nagrada od 300.000 dinara, a predloge podnose fakulteti državnih univerziteta.
 
Rok za podnošenje predloga je 30. novembar.
  • Sena

    03.11.2017 10:22
    Dobitnici
    Da li je u okviru dokumentacije za konkurs potrebna i članska karta stranke, kao kod nekih prethodnih dobitnika?
    Trebalo bi pogledati te liste dobitnika i videti gde su sad oni u naučnom smislu - neki od njih potpuno nestali, svi ostali ispod proseka!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti