Novi pokušaj da se isprojektuje probijanje Bate Brkića

Uprava za građevinsko zemljište i investicije pokušaće po treći put da na tenderu nađe firmu za projektovanje probijanja Ulice Bate Brkića prema Futoškom putu.
Novi pokušaj da se isprojektuje probijanje Bate Brkića
Foto: 021.rs

Kako saznaje 021.rs, nakon što dva tendera sa direktnim pozivanjem ponuđača "Hidroprojekt saobraćaj" iz Beograda da dostavi ponudu jer je svojevremeno napravio tehničku dokumentaciju nisu uspela, Uprava je sada raspisala tender koji je otvoren za sve. Ukoliko ovaj put uspeju da dobiju ispravnu ponudu, biće omogućeno da se završi plan probijanja i proširenja ulice preko već skoro potpuno srušenog naselja Tozinovac koje se čeka godinama.

Procena je da je vrednost posla 700.000 dinara, a rok za dopunu projektne dokumentacije, koja je izrađena još pre dve godine, je 120 dana.

Podsetimo da je u međuvremenu Uprava uspela da uspešno sprovede tender za projektovanje javne rasvete u produžetku Bate Brkića ,od Bulevara Jovana Dučića do Futoškog puta.

Ukoliko ovaj put Uprava uspe da dobije projektanta, za očekivati je da u drugoj polovini naredne godine krenu radovi na probijanju Bate Brkića, a ranije je procenjeno da će koštati oko 300 miliona dinara.

  • Haris

    14.11.2017 18:26
    Ostaricu necu znati....
    Samo polako bez zurbe jer sve sto je brzo to je i kuso
  • Pitam

    14.11.2017 12:17
    Čudno
    Ko će za te novce da preuzme odgovornost i da ideju za toliku vrednost ovakvog projekta?
  • Ivan

    14.11.2017 10:01
    Ajde vise sklonite onu divlju pijacu,one rusevine i leglo zaraze,gde zive beskucnici i prave smrad,i svasta jos oko stambenih zgrada,ono je bruka i sramota grada

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.