Mladić izboden kod Sajma stabilnog stanja

Šesnaestogodišnji mladić, koji je sinoć izboden na Bulevaru kralja Petra I, stabilno je i nalazi se na Odeljenju vaskularne hirurgije Dečije bolnice.
Mladić izboden kod Sajma stabilnog stanja
Foto: 021.rs
Podsetimo, mladić je oko 20 časova nedaleko od Sajma uboden u potkolenicu, a zadobio je i kontuzionu povredu glave. Njega je zbrinula ekipa hitne pomoći. 
 
Kako za 021 navode u Dečijoj bolnici, kod mladića nema nikakvih promena u koštano-zglobnom sistemu, a ni neuroloških deficita. Lokalni nalazi za ubodnu ranu koji je zadobio u levoj potkolenici su uredni.
 
Policija je sinoć dugo obavljala uviđaj, ali se nije oglašavala povodom ovog slučaja. 
  • gari

    06.12.2017 13:55
    nije izboden vec uboden a ak nije krenuo nogom na bricu neznam kako u potkolenicu, a da je normalno daleko od toga jos u 8 uvece, van pameti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti