Humanitarni bazar knjiga do petka u Novosadskom pozorištu

Drugi deo akcije Novosadskog pozorišta Bazar knjiga za školu "Milan Petrović" održava se od danas do petka, 15. decembra.
Bazar je otvoren od 10 do 19 sati u holu Velike scene Novosadskog pozorišta, a knjige se prodaju po ceni od 100 i 200 dinara. U prvom delu akcije prikupljeno je 52.000 dinara, a iz škole su najavili da će prikupljenim novcem kupiti paketiće za decu ove ustanove. 
 
Među naslovima koji se mogu kupiti su knjige Orhana Pamuka, Murakamija, Đerđa Konrada, Gorana Petrovića, Jovana Dučića, Mopasana, Hemingveja, Gordane Kuić, Toni Morison, Žarka Lauševića, Hermana Hesea... 
 
Knjige je pozorište sakupilo zahvaljujući svojoj publici u akciji "Knjiga kao ulaznica", ali i naknadnim donacijama Novosađana koji su hteli da pomognu. Pridužili su joj se u međuvremenu Gradska biblioteka Novi Sad, IK Forum i Sterijino pozorje. 
 
Knjige se i dalje mogu doneti u pozorište, svakog dana, i ostaviti na portirnici teatra u Jovana Subotića 3-5.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti