Poziv Novosađanima za uvođenje u vojnu evidenciju

Regionalni centar ministarstva odbrane pozvao je sva muška lica rođena 2000. godine i starije (1988-1999) koji nisu uvedeni u vojnu evidenciju da se u skladu sa zakonom jave radi upisa.
Poziv Novosađanima za uvođenje u vojnu evidenciju
Foto: 021.rs

Upis muških osoba sa teritorije Novog Sada, Petrovaradina, Beočina, Sremskih Karlovaca i Bačkog Petrovca obavlja se u Centru MO u Novom Sadu u Braće Jovandića 4 svakog radnog dana od 9 do 15 časova, u Domu kulture u Beočinu svakog utorka, u Sremskim Karlovcima na Trgu Branka Radičevića 1 u sobi 36 svake srede i u Bačkom Petrovcu u Kulpinskoj 13 svakog petka u mesecu.

Prilikom upisa treba poneti ličnu kartu ili drugu ispravu na uvid kako bi mogao da se utvrdi identitet.

Upis u vojnu evidenciju će trajati do 28. februara.

  • Djarma

    23.01.2018 18:37
    Vozdra Srbijo!
    Ja imam samo jedno da kazem a to sam vec napisao u naslovu....
  • nssss

    17.01.2018 21:18
    nssss
    Neka se prijave botovi...jedino su oni u drzavi ostali i neka ih vulin majstor obucava
  • Mastodont

    17.01.2018 15:10
    @Borac

    Ne prdi, molim te, te fazone valjaj nekom balavcu koji mozga za bolje nema. Čak i da talog preostao na svim balkanskim stranama ima petlju za još jedan rat, uvek ima gde da se pobegne među normalne ljude, a vi gubite vreme ložeći se na krš od vojske u kojoj samo možete da naučite da lažete samo sebe da ste spremni za rat, pa da vam onda vaši promašeni životi deluju manje jadno. Ali u stvari nisu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti