Plivanje za Bogojavljenski krst u petak u Sremskoj Kamenici

Plivanje za Bogojavljenski krst održaće se u petak, 19. januara na obali Dunava, kod stadiona "Fruškogorac" u Sremskoj Kamenici.
Događaj će početi u 12 časova.
 
Ovom događaju prethodiće Liturgija koja će biti održana u Hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Sremskoj Kamenici, sa početkom u 9:30 časova. Formiranje litije planirano je za 11:30 časova.
 
Događaj organizuju Mesna zajednica Sremska Kamenica i Srpska pravoslavna crkva u Sremskoj Kamenici.
  • Lalosh238

    19.01.2018 02:28
    5.10.1988
    Gedžovanski primitivci, ovo je izgleda njino najveće dostignuće, plivanje u ledenoj vodi kad već nisu sposobni da se u nečem pametnijem takmiče, sem u borbama i ratovima koje su sve izgubili, onda samo mogu po ovakvoj vrsti kretenizma da dominiraju jer za drugo i nisu, zahvaljujući ovakvim srbija(namerno malim slovima) je uvek najveći gubitnik.
  • Kaćanka

    18.01.2018 20:09
    Paz' da neće
    E ako kaćki popa zapliva.... zaplivacu i ja iako sam ateista!!
  • V

    18.01.2018 17:53
    primitivni nacionalizam
    šta traže uniforme na ovoj crkvenoj manifestaciji u sekularnoj državi?
    I šta traže srbijanske/šumadijske narodne nošnje na krajnjem severu Srema i maltene usred Vojvodine, gde valjda postoje i neke naše autohtone narodne nošnje?
    Vojvođanske narodne nošnje su nepodobne u Vojvodini?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti