Počela izgradnja kanalizacije i crpne stanice u delu Kaća

Počela je izgradnja fekalne i atmosferske kanalizacije, kao i crpne stanice u Petrovdanskom naselju u Kaću.
Radovi na kanalizaciji su počeli 5. februara, planirana je izgradnja 1.660 metara fekalne kanalizacione mreže, 1.700 metara atmosferske kanalizacije, kao i jedna crpna stanica. 
 
"Planiramo da odmah potom radimo i priključke, kao i asfalitiranje ulica. Ono što sledi je i nadogradnja obdaništa, ulaganje u javnu rasvetu, asfaltiranje glavnog puta, rekonstrukcija zgrade Mesne zajednice i drugo", najavio je prilikom obilaska radova gradonačelnik Miloš Vučević.
 
Predviđeno je, prema ugovoru, da radovi traju pet meseci. Izvođač radova je "Bulevar Company", a vrednost radova je nešto više od 87 miliona dinara.
  • neko, niko i svako

    14.02.2018 15:15
    Sve je to lepo...
    Ok i treba, ali isto tako treba i u nekim delovima grada ovo uraditi, Klisa, Telep itd (ne u citavim delovima naravno). Nadam se da ce biti i od nase kanalizacije nekad nesto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.