Novosadski noćni bazar i Trg preduzetništva u humanitarnoj akciji za Inkluzivno edukativni salaš "Filipus"

U humanitarnoj akciji Fondacije 021 za Inkluzivno edukativni salaš "Filipus" u Šajkašu, donacijom humanih građana prikupljeno je 129.181 dinar.
Novosadski noćni bazar i Trg preduzetništva u humanitarnoj akciji za Inkluzivno edukativni salaš "Filipus"
Foto: 021
Organizatori Novosadskog noćnog bazara i Trga preduzetništva, odlučili su da se priključe, te će se akcija nastaviti u subotu, 24. februara, na Salašu 137  i 2. marta na Novosadskom noćnom bazaru. Flaše će biti kupljene i uručene nakon prikupljenih donacija na Novosadskom noćnom bazaru, a više o samoj akciji čitajte OVDE.
 
Četrnaesti put po redu, na Salašu 137 u Čeneju  u subotu, 24. februara, od 11 do 17 časova, održaće se tradicionalna zabijačka.
 
Ovaj put, podršku događaju daje tim Novosadskog noćnog bazara, tako što će tog dana na Salašu okupiti 50 malih izlagača koji će se prisutnima predstaviti svojim asortimanom hrane, pića i rukotvorina.
 
Četvrti novosadski noćni bazar biće održan na Ribljoj pijaci, u petak, 2. marta, od 18 časova do ponoći.
 
Novosadski noćni bazar još jednom na Ribljoj pijaci okuplja male proizvođače i izlagače, umetnike, kreativce i sve koji poštuju njihov rad. 
 
I za ovaj bazar priprema se veliki broj iznenađenja, raznovrsan zabavni program, nagradne igre i humanitarne akcije. Prijavljeno je 300 izlagača koji će se i ovaj put predstaviti  sa bogatom i raznolikom ponudom.
 
Novosadski noćni bazar organizuju Udruženje "Putevima preduzetništva" i Business Cafe, uz podršku Grada Novog Sada.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti