Zaštitite imunitet cele porodice uz pomoć najkvalitetnijih norveških omega-3 proizvoda

Ukoliko vam je zdravlje porodice na prvom mestu, verovatno ste se već pitali na koji način sveobuhvatno štitimo imunitet.
Bolesti se u kolektivima brzo šire, a uvek je bolje sprečiti svaku mogućnost da vas, usled pada imuniteta, neka bolest baci u krevet na nekoliko dana - čak i sedmica.
 
Iako je uglavnom lako obezbediti sebi i svojoj porodici balansiranu ishranu, postoje nutritivni aspekti koji se ne pokrivaju dovoljno iz svakodnevne ishrane. Reč je o omega-3 masnim kiselinama.
 
Međutim, to ne znači da je doći do benefita omega masnih kiselina nemoguća misija. Naprotiv - vrlo je jednostavno obezbediti svojoj porodici dnevnu dozu ovih masnih kiselina i to pomoću originalnih, premium norveških proizvoda kompanije "Norway House".
 
Danas vam približavamo toliko često korišćenu reč - imunitet. Imunitet je složen sistem organa-limfnih čvorova i ćelija limfocita koji zajedno rade kako bi tražili i uništili bilo šta što je strano našem organizmu - virusi, bakterije, gljivice.
 
Dodatkom omega-3 masnih kiselina aktivira se broj limfocita, a time i sposobnost tela da se odbrani od tzv. napadača. Uz premium norveško omega-3 ulje sa ukusom limuna prebrodimo prehlade ovih zadnjih zimskih meseci i dočekajmo proleće nasmejani.
 
O moćnom delovanju omega-3 masnih kiselina na naše krvne sudove, smanjenom riziku od srčanog i moždanog udara, rapidnom smanjenju triglicerida i povećanju tzv. dobrog holesterola HDL svi znamo, ali ono sto možda ne znamo je da na našem tržištu imamo najkvalitetnije originalno norveško omega-3 ulje poreklom iz jetre divljeg arktičkog bakalara.
 
Norveško omega-3 ulje nam u pola kafene kašike obezbeđuje najkvalitetnije omega-3 masne kiseline sa osvežavajućim ukusom limuna, uz odličan odnos EPA i DHA omega-3 masnih kiselina, kao i prirodne vitamine D i A i neprikosnoveni vitamin E, kao najjači antioksidans.
 
Pakovanje od 500 ml je dovoljno za dve osobe za period od čak tri meseca, koje se neotvoreno čuva na sobnoj temperaturi, a po otvaranju u frižideru.
 
Sada, buduće mame slobodno mogu da uživaju u najlepšim danima, jer je norveško omega-3 ulje sa ukusom limuna namenjeno i njima.
 
Norveško omega-3 ulje predstavlja zasigurno najlakši način da cela porodica aktivno čuva svoje zdravlje, po više nego povoljnoj ceni, za originalni norveški preparat najvišeg kvaliteta.
 
Brinimo o zdravlju dece dok su u stomaku koristeći norveško omega-3 ulje sa ukusom limuna, a kad napune tri godine, tu su norveške omega-3 žvakaće bombonice sa ukusom voća, uz dodatak vitamina E i D. Istraživanja pokazuju da povećan unos omega-3 masnih kiselina kod dece povećavaju sposobnost učenja i pamćenja. Tako se unošenjem samo dve omega-3 bombonice dnevno, uz neki od obroka, obezbeđuje savršeno stanje dečjeg imuniteta, posebno ugroženog u zimskom periodu, kada su zaraze na najvišem stepenu. 
 
 
Benefiti premium norveških proizvoda, čiji je ekskluzivni uvoznik za Srbiju "Norway House d.o.o.", mnogobrojni su i nadaleko poznati u zdravstvenim krugovima. Svoje norveške premium omega-3 proizvode možete pronaći u potpuno opremljenom OMEGA-3 NORWAY Shop-u u Pariskom magazinu, u centru Novog Sada.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti