U toku radovi na izgradnji kanalizacione mreže u Veterniku

Grad će ove godine uložiti više od 140 miliona dinara u izgradnju kanalizacione i vodovodne mreže u Veterniku.
U toku su radovi oko Ulice Bogdana Čiplića, koji predstavljaju prvu fazu, a kako je najavljeno, odmah posle nje sledi druga faza u susednim ulicama. Istovremeno, radiće se i kanalizaciona mreža u slivu Leptirove ulice i južno od Novosadskog puta.
 
- Razgovarajući sa građanima Veternika, čuo sam da se suočavaju i sa drugim problemima, kao što su javni prevoz, rasveta, nedostatak trotoara. Ono što je sigurno, jeste da ćemo stalno raditi i investirati u sve delove grada ravnomerno. Ova godina je posebno značajna za Veterničane, jer ćemo u septembru obeležiti veliki jubilej, sto godina od osnivanja ovog naselja doseljavanjem solunskih dobrovoljaca - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.
 
Izvođač "Bulavar company" počeo je radove 5. februara. Prva faza podrazumeva izgradnju mreže u ulicama Kralja Petra I, Zuzane Halupove, Veternički breg i Bogdana Čiplića. Druga faza obuhvata izgradnju kanalizacione mreže u Cerskoj, Ulici Popovića Komoraša, Emila Čakre, Proke Jovkića, Pavla Julinca i izgradnju crpne stanice u Cerskoj ulici. 
 
Kod Leptirove ulice radiće se kanalizaciona mreža i crpna stanica, a izvođač radova je "Put invest". Ta firma radi i na izgradnji kanalizacije južno od Novosadskog puta, u Rodinoj, Lastinoj, Golubovoj, Kosovoj, Sevastopoljskoj, Ulici Kralja Milutina, Srpskih junaka, Paunovoj, kao i deo uz melioracioni kanal.
  • Snezana

    12.07.2020 15:15
    Kanalicacija
    Postovani,interesuje me samo kad ce ulica Emila Cakre 4 dobiti kanalizaciju.Ostalo je sest kuca koji nisu dobili a ostali deo ulice je dobio.Bruka i sramota za 21 vek.
  • gari

    20.02.2018 13:13
    @VeternikBeverliHils
    Tačno je da nije Veternik selo, ali suština Gagijevog komentara i dalje stoji.
  • VeternikBeverliHils

    20.02.2018 10:30
    @Gagi
    Ako je Veternik selo, onda sam ja Nikola tesla. Veternik je za Adice Beverli Hils. Problem je to sto 80% Veternika nema kanalizaciju, Veternicka rampa 100% nema kanalizaciju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti