Kolone na Vencu zbog snega, zabranjen saobraćaj za kamione

Saobraćaj za putnička vozila preko Iriškog venca odvija se otežano zbog jakih snežnih padavina, a od 17.30 časova važi zabrana saobraćaja za kamione i teretna vozila.
Kolone na Vencu zbog snega, zabranjen saobraćaj za kamione
Foto: Pixabay
Kolona duga nekoliko kilometara iz pravca Iriga pokušava već dva sata da se domogne raskrsnice na vrhu ovog prevoja, kako bi nastavila put prema Novom Sadu. U Zimskoj službi "Bačka puta" kažu da su ekipe na terenu i čiste put.
 
Auto-moto savez Srbije (AMSS) večeras je pozvao vozače da na putevima širom zemlje voze oprezno zbog snega i vetra.
 
Vozačima se savetuje poseban oprez u vožnji na putevima Timočke i Negotinske krajine, Sjenice, Ivanjice, Novog Pazara, Loznice, Valjeva, kao i na prilazima Kopaoniku, Goču i Crnom Vrhu.
  • Комша

    21.02.2018 12:02
    Трева забранити камионима да иду туда у Руму и Шабац. Национални парк а они направе огромне колоне које загађују Ф.гору само тако. Лепо нек иду аутопутем па до Руме около.
  • Gagans

    21.02.2018 11:32
    Nema veze sneg
    Prošlog avgusta smo putovali preko Fruške Gore do Rume puna dva sata za kolonam kamiona, tako da sneg nema nikakve veze sa za gušenje te prometnice. Kolone kamiona su išle u oba pravca
  • Dragi bulatov

    21.02.2018 08:23
    Hm
    Bio juce na licu mesta policija stoji na pocetku venca i zaustavlja putnicka vozila dok kamioni uredno idu prema vrhu i zaglavljuju se.Ni jedno vozilo zinske sluzbe prema gore.Dolazim na vrh i pocnem spustanje kad zaglavili kamioni i dolazi ult da ih vuce.Iz pravca Iriga jedno vozilo zimske sluzbe ide prema gore ali kad su kamioni vec zaglavljeni.Kolona do Iriga ni jedno vozilo zimske sluzbe do auto puta Beograd Zagreb.Iznenadio ih sneg u Februaru ili obican nerad a mozda i nesto trece .....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti