Izgradnja nove Palate pravde u Novom Sadu počeće do kraja godine

Izgradnja nove Palate pravde u Novom Sadu počeće ove godine, rečeno je na sastanku ministarke pravde Nele Kuburović i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića.
Gradnju finansira Evropska unija, a Grad je obezbedio zemljište za novu zgradu.
 
Ministarka pravde i gradonačelnik Novog Sada rekli su da će po završetku tog objekta biti stvoreni najbolji uslovi za rad pravosuđa na teritoriji novosadske apelacije, navodi se u saopštenju.
  • avvv

    03.03.2018 16:06
    av
    Kakva nam je pravda i kiosk im je dovoljan
  • Podbara

    02.03.2018 22:33
    Nebojsa
    Da li se zna rok zavrsetka radova?
  • Nebojša

    02.03.2018 11:37
    Lokacija
    Lokacija je na praznom placu u Stražilovskoj ulici na raskrsnici sa ulicom Maksima Gorkog posle semafora, dijagonalno od Stražilovske 17. Ulaz će biti iz Stražilovske Projekat je odličan i omogućiće efikasan rad krivičnog suda i tužilaštva. Biće opremljeno kao i spcijalni sud u Beogradu najsavremenijom opremom. Samo, ponavaljm to nema nikakve veze sa gradom i to je poklon i prisila EU da se to uradi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.