Saobraćaj u Novom Sadu redovan, popodne se očekuje novi sneg

Saobraćajnice u Novom Sadu koje čiste ekipe Zimske službe JKP "Put" su prohodne, a od jutros se samo posipa so.
Saobraćaj u Novom Sadu redovan, popodne se očekuje novi sneg
Foto: 021.rs

Portparolka ovog preduzeća Biljana Ćubić kaže za 021.rs da se mehanizacija priprema za nove, manje količine snega koje su najavljene za danas popodne.

"Sve saobraćajnice koje su prvog i drugog prioriteta smo očistili, kao i skoro sve trećeg preioriteta, tako da su kolovozi bili spremni za jak mraz tokom noći i jutra. Danas radimo samo posipanje puteva solju, jer će popuštanjem mraza i porastom temperature ona početi da deluje. Za popodne i predveče su najavljene nove snežne padavine, ne tako obimne kao prethodne, i zato se mehanizacija Zimske službe priprema za taj novi talas. S obzirom da će popuštanjem mraza biti više vode na kolovozu i da će samim tim biti klizavi, vozačima se preporučuje veća pažnja", navodi Ćubić.

U Gradskom saobraćajnom preduzeću za 021.rs navode da autobusi voze na svim linijama, kako u gradu, tako i ka prigradskim naseljima. Portparolka GSP-a Snežana Jaković kaže da veliki munus tokom jutra nije izazvao probleme, pa autobusi saobraćaju redovno na svim linijma, kao i prema Grabovu gde u sredu nisu mogli da stignu.

Na terenu su ekipe i drugih javnih preduzeća koja učestvuju u radu Zimske službe, i kako su se uverili reporteri 021.rs, rade na daljem čišćenju snega sa trotoara, autobuskih stajališta, parkinga, odnosno posipaju so.

  • Putar

    03.03.2018 18:04
    80-tih
    Treba vama pokazati kak se po zakonu radi a ne ovo sto su vas razmazili politicari pa da vidimo koliko bih bilo pljuvanja, ne mogu ni da zamislim.
    @Stevo zena je na srecu svih ostala ziva ali pljukes na pogresnu adresu nije nasa deonica.
    @Ja - Ti bolje ocisti svoje dvoriste i ne trpaj nos gde ti nije mesto.
    P.S. Treba da se stidite svih onih smrznutih ljudi koji su cistili grad za razliku od vas dezurnih pljuvaca.
  • Ja

    01.03.2018 10:53
    Potparol podaci
    Koliko je soli utrošeno na posipanje puteva.?
    Koliko se potroši u toku jedne smene?
    Zašto?
    Juče 28 01 2018 gledam vozilo JKP PUT kod pozorišta B.Jaše Tomića Futoška put čist nigde grama snega prolazi kamion mercedes i rasipa u nenormalnim količinama so putu.
    Zbog čega??
    Samo kilometar dva dalje imate ulice koje su bukvalno zavejane.
  • Steva

    01.03.2018 10:46
    stvarno očišćeno
    Toliko je očišćeno da žena juče pogibe zbog tog očišćenog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti