Novosadski studenti treći na svetskom takmičenju u simulaciji suđenja

Studenti Univerziteta u Novom Sadu osvojili su treće mesto na takmičenju u simulaciji arbitražnog rešavanja investicionih sporova koje je održano od 12. do 16. marta u Frankfurtu.
Novosadski studenti treći na svetskom takmičenju u simulaciji suđenja
Foto: 021.rs
Univerzitet je prvi put učestvovao na ovom, najstarijem takmičenju u oblasti investicione arbitraže i jednom od pet najprestižnijih takmičenja u oblasti simulacije suđenja na svetu, navodi Univerzitet.
 
Novosadski studenti su ušli u polufinale u konkurenciji 47 timova iz više od 30 zemalja iz celog sveta. Tim Univerziteta u Novom Sadu su činili studenti Igor Bauranov, Milena Rašković, Jovana Rubežić i Bojana Spajić.
 
Pripreme studenata u oblasti međunarodnog investicionog prava i međunarodne arbitraže vodili su nastavnici Katedre za međunarodno pravo, Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu: prof. dr Maja Stanivuković, prof. dr Sanja Đajić, doc. dr Petar Đundić i saradnik u nastavi Bojana Ristić, a advokatskim veštinama ih je obučavao advokat Boško Kaćanski, dodaje se u saopštenju.
  • Marko

    19.03.2018 19:59
    Simulacija zivota.
  • Milica

    19.03.2018 18:20
    Svaka čast!
  • Prle

    19.03.2018 12:28
    Istina
    Sve se svodi na CIRKUS I RIALITI!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti