FOTO: Počelo 28. Novosadsko proleće na Spensu

Manifestacija "Novosadsko proleće", 28. po redu, otvorena je danas na prvom spratu Spensa.
FOTO: Počelo 28. Novosadsko proleće na Spensu
Foto: 021.rs

Na desetine prodajnih štandova prodavci cveća, drveća i ostalog zelenila, kao i opreme za baštu Novosađanima su i ove godine ponudili obilje proizvoda koji će im oplemeniti dom.

Mnogi prodavci su istakli i posebne cene povodom Novosadskog proleća, a ponudu su obogatili i mnogobrojni prodavci zanatskih proizvoda, zdrave hrane, proizvoda od meda, igračaka, suvenira, odevnih predmeta i mnogo čega drugog. Takođe, nekoliko ekoloških organizacija, zajedno sa Pokretom gorana Novog Sada imaju svoje štandove gde sa građanima kroz čitav niz programa rade na podizanju ekološke svesti i zaštiti životne sredine.

Za najmlađe Novosađane je organizovan i poseban eko kutak, kao i razne radionice.

Više o Novosadskom proleću pročitajte u ovoj vesti 021.rs, a u nastavku pogledajte kako je na "procvetalom" Spensu.

  • Veki

    20.03.2018 21:01
    Bila i uzivala!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti