Dozetovih "20 godina u jednoj sekundi" pred Podgoričanima

Izložba novosadskog fotografa Darka Dozeta otvorena je sinoć u Podgorici, u KIC-u "Budo Tomović", a održana je i promocija fotomonografije koju je autor objavio povodom 20 godina profesionalnog rada i 25 godina bavljenja fotografijom.
Simboličnog naziva "20 godina u jednoj sekundi" ovaj projekat rezultat je saradnje Kulturnog centra Novog Sada i Kulturno–informativnog centra "Budo Tomović".
 
Aleksandra Božović, saradnica Kulturnog centra Novog Sada navela je da je ovom izložbom, na zadovoljstvo publike ali i dve institucije, nastavljen niz kvalitetnih zajedničkih programa i projekata, te da ne sumnja da će se ova saradnja i razmena umetničkh sadržaja na relaciji Novi Sad – Podgorica nastaviti.
 
Otvarajući izložbu, direktorica KIC-a Snežana Burzan podsetila je na te zajedničke projekte - izložbu fotografija Podgoričanina Damira Murseljevića u Novom Sadu, kao i manifestaciju "Antićevi dani" u Podgorici. Sledi koncert crnogorske operske pevačice Milice Dobaj u maju u Novom Sadu. 
 
Izložbu Darka Dozeta, koju čini oko 50 fotografija, publika će moći da pogleda do 2. aprila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.