FOTO: Gužvanjac na predstavi "Velika zbrka" na Novosadskom proleću

Velika gužva bila je danas na dečijoj predstavi "Velika zbrka", koju su tradicionalno organizovali Radio 021 i Kreativni studio "Čarolija" u okviru "Novosadskog proleća".
Predstava je bila namenjena nižem školskom uzrastu, ali su roditelji doveli decu svih uzrasta, koja su uživali u druženju. Mališani su bili u prilici da se suoče sa stvarnim svetom i svetom bajki. 
 
Predstave Kreativnog studija "Čarolija" su koncipirane na punom kontaktu sa decom, u formi kraćih, interaktivnih mjuzikla, sa naglašenom poentom, zabavnog sadržaja, duhovite, maštovite, sa mnoštvom edukativnih elemenata i svedenom scenografijom koja ne umanjuje dečju kreativnu sposobnost učestvovanja u priči.
 
Sponzor događaja je Omega 3 Norway shop - originalno norveško ulje za celu porodicu, kao i Pokret gorana Vojvodine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti