CineStar bioskopi uvode online kupovinu ulaznica

CineStar bioskopi prvi u Srbiji uvode online plaćanje kreditnim i debitnim karticama.
CineStar bioskopi uvode online kupovinu ulaznica
Foto: Pixabay
Bioskopske ulaznice biće moguće platiti MasterCard, Maestro, VISA i American Express karticama.
 
Do sada je bioskopska publika u Srbiji mogla da kupuje online jedino ako su članovi Loyalty kluba bioskopa, putem Loyalty kartice na koju je bilo potrebno unapred položiti gotovinu. 
 
"Online plaćanje je svuda u svetu u porastu, a mi smo ponosni što smo prvi uspeli da omogućimo našim posetiocima da mogu doslovno iz svoje fotelje ili iz kancelarije, tramvaja... unapred da kupe ulaznicu bez nervoze i čekanja u redu, a moram da napomenem i bez rizika. Svi podaci su zaštićeni u skladu sa međunarodnim standardom PCI DSS LEVEL 1, a sve transakcije autorizuje Banca Intesa Srbija. Korisnik mora da upiše broj svoje kartice, trajanje, CVV i 3Dsecure ako izdavač kartice to traži. Ako korisnik u tom koraku odluči da sačuva podatke svoje kartice, sledeći put će još jednostavnije moći da kupi ulaznicu jer će samo odabrati karticu i neće morati da upisuje više ništa. Verujemo da će brzo online plaćanje naši posetioci brzo prepoznati kao i će im poseta bioskopima CineStar biti još ugodnija", kaže direktor CineStara Srbija Zoran Savić.
 
Sve informacije o online plaćanju moguće je dobiti na www.cinestarcinemas.rs putem koga se online ulaznice i kupuju
 
CineStar bioskopi u Vojvodini posluju od 2015. i to u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.