Ekipe Zavoda za transfuziju u utorak u Karlovcima

Mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine naredne sedmice prikupljaće krv na 10 lokacija.
Ekipe Zavoda za transfuziju u utorak u Karlovcima
Foto: Pixabay
Ekipa će u ponedeljak, 2. aprila, raditi u prostorijama Crvenog krsta u Vrbasu, od devet do 11 časova. Druga ekipa biće u Inđiji u Domu zdravlja od 15 do 18 časova. U Zavodu, krv će davati zaposleni u Delta Generali osiguranju od devet časova.
 
Mobilne ekipe će u utorak, 3. aprila, biti u prostorijama Crvenog krsta u Sremskim Karlovcima od devet do 11 časova i u Kikindi u prostorijama Crvenog krsta od devet do 12 časova. U Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, akcija davanja krvi održaće se od 12 do 16 časova.
 
Ekipa će u sredu, 4. aprila raditi u pozorištu u Bečeju od osam do 12 časova.
 
U četvrtak, mobilne ekipe će biti u osnovnoj školi u Ljukovu od osam do 10 časova i u Jarkovcima u ambulanti od 10:30 do 11:30 časova. Druga ekipa biće u Srbobranu u Pozorištancetu od osam do 12 časova.
 
Petak je za ekipe neradan dan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti