Maturski panoi i ove godine u Kralja Aleksandra

Grad Novi Sad će i ove godine obezbediti prostor u centru za izlaganje maturskih panoa.
Maturski panoi i ove godine u Kralja Aleksandra
Foto: 021.rs
Panoi će biti izloženi od 14. maja u Ulici kralja Aleksandra.
 
Ima 64 mesta na kojima bi panoi mogli biti postavljeni. Molbe se mogu slati do 10. maja, odnosno do popune slobodnih mesta, na mejl adresu protokol@novisad.rs, a obavezno je navesti naziv škole i kontakt telefon.
 
Propisani su određeni uslovi kako bi se na postojećem prostoru mogao izložiti što veći broj panoa:
 
1. Dimenzije panoa: maksimalna visina 120cm i maksimalna širina 75cm
 
2. Pano mora biti odštampan na foreksu.
 
Takođe, kao i ranijih godina, iz gradske uprave pozivaju zakupce lokala u centru da izađu u susret maturantima i omoguće im postavljanje panoa u izlozima bez nadoknade.
  • Roditelj

    26.04.2018 16:36
    Proširiti broj mesta
    Mislim da bi bilo dobro dodati prostor (stakleni) kako bi SVE SREDNJE skole mogle da stave panoe, a ne do popune mesta. Deca koja nisu imala sreću da im tu budu panoi, treba da moljakaju privatnike koji NE ŽELE da daju deo svog izloga. Eto predloga, a to se sigurno može uraditi do 15.maja. Grad sigurno zna koliko ima odeljenja maturanata u Novom Sadu.
  • gari

    02.04.2018 12:51
    @Omraženi diktator deca,maturanti, maturske slike, tradicija ovog grada, toliko bitna da je i djole uradio....mojoj majci umesto maturske slike u izlogu, a sta tebe nagna da prosipas zuc nevezano za ovu temu stvarno neznam al' moze biti je od salame iz sendvica
  • Koriolan

    01.04.2018 06:18
    Nikad ćate izumreti neće
    "Molbe se mogu slati do..." Kakve vas crne molbe spopale? Valjda "PRIJAVE poslati..."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.