Nastavljena rekonstrukcija parkinga na Bulevaru oslobođenja

Radnici "Put-investa" i "Behaton plus" nastavili su rekonstrukciju parkinga na Bulevaru oslobođenja.

Ova radove finansira JKP "Parkign servis" sa 7,7 miliona dinara i počeli su krajem prošle godine, ali su bili zaustavljeni zbog zime i sada su nastavljeni. U "Parking servisu" kažu da se sada završava parna strana i da potom kreću radovi na neparnoj strani bulevara, od Železničke stanice sve do Bulevara kralja Petra I.

"Duž celog Bulevara parking mesta su oštećena korenjem drveća koje podiže asfalt, a vreme i atmosferske prilike su učinile svoje. Ne mali broj građana se žalio na kvalitet parkiranja na ovom prostoru, a posle ove rekonstrukcije građani će dobiti uređena i bezbedna parking mesta", navode u "Parking servisu".



Kako su dosadašnji radovi trajali oko mesec dana, a prema ugovoru je predviđeno da traju o 60 dana, očekuje se da radovi na delu parkinga na Bulevaru oslobođenja budu gotovi početkom maja.  

  • k

    03.04.2018 06:51
    parkisa
    zasto radove izvodi privatna firma put invest a jkp-put nemaju za plate
  • biciklista

    02.04.2018 17:19
    ne popravljate tolike godine biciklisticke staze na futoskoj koje su neupotrebljive od korenja jer kobajagi ne moze, ali kada za parking smeta korenje, sve moze! sram da vas bude sve!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti