Humanitarni turnir u malom fudbalu "Šonsi 2" za Aleksandra Adamovića

Humanitarni turnir u malom fudbalu "Šonsi 2" održaće se 21. aprila u dvorištu Ulice Stojana Novakovića 8 na Novom naselju.

Ove godine pomoć koja bude prikupljena biće namenjena za lečenje Aleksandra Adamovića, mladića koji je pre nekoliko godina, posle saobraćajne nesreće, ostao nepokretan i bez sposobnosti govora. 

Aleksandru je na klinici u Rusiji odobreno lečenje, ali zbog teške finansijske situacije njegovi roditelji ne mogu da mu to omoguće. 
 
Novac za Aleksandra se sakuplja plaćanjem učešća na turniru, odnosno izdvajanjem 1.000 dinara po ekipi. Svaka ekipa može da ima tri igrača, a mečevi se igraju na "goliće".
 
Na turnir se možete prijaviti pozivom na broj 069/ 175-71-04 ili slanjem poruke u inbox Fejsbuk grupe "Humanitarni turnir Šonsi".
 
Svi koji žele da ostave humanitarni prilog moći će to da učine i na dan održavanja turnira, kada će biti postavljena kutija u koju će moći da se ostavi novac. 
 
Ovom mladiću možete da pomognete i slanjem SMS poruke "165" na broj 3030. Više o načinima pomoći možete da pročitate OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti