Sezona na Štrandu od 1. maja, cena ulaznica nepromenjena

Kupališna sezona na Štrandu zvanično počinje 1. maja, a cena ulaznice se neće menjati.
Sezona na Štrandu od 1. maja, cena ulaznica nepromenjena
Foto: 021.rs
Građani će dnevnu ulaznicu plaćati 50 dinara. Sezonske karte bez popusta koštaju 1.350 dinara, dok popust imaju đaci, studenti i penzioneri koji će za sezonsku ulaznicu morati da izdvoje 850 dinara. Deca do sedam godina ne plaćaju ulaz.
 
Gradsko zelenilo je saopštilo da će se od 10. do 12. aprila obavljati deratizacija, dezinsekcija i dezinfekcija kabina. Iz tog preduzeća mole sve zakupce da u tom periodu uklone stvari i omoguće pristup radnicima.
 
Takođe, Nadzorni odbor ovog preduzeća usvojio je uslove i tekst oglasa za licitaciju objekata na Štrandu koji nisu u višegodišnjem zakupu. Tekst je poslat Gradskom veću na usvajanje, a po dobijanju saglasnosti, "Zelenilo" će obavestiti javnost o uslovima zakupa, kao i o datumu licitacije.
  • miloš

    05.08.2019 15:33
    deca sa invaliditetom
    molim vas, zar nije žalosno, da deca"osobe sa posebnim potrbama" i njhovi jadni reoditelji moraju platiti ulaz kako bi svoje dete izveli na ovo kupalište
  • /

    06.04.2018 22:15
    /
    treba da stave i semafor sa natpisom koji clan krema grada i kontraverznog bizmisa prolazi jahtom da bi im botovi mahali sa obale
  • Magareće uši

    06.04.2018 11:21
    Alo, kada će se SVE KABINE na ŠTRANDU podeliti po osnovu JAVNE LICITACIJE svima dostpne?
    Ukinuti višegodišnji zakup. Licitirati javno za jednu sezonu, pa ko hoće da bude Štrandaroš neka plati!
    Višegodišnji zakupci JAVNO PREPRODAJU svoje zakupe kabina i zaradjuju.
    Ostalima rastu magareće uši.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.