Skupština grada naredne nedelje o realizaciji investicija u prošloj godini

Novosadska skupština će narednu sednicu održati u petak, 13. aprila.
Skupština grada naredne nedelje o realizaciji investicija u prošloj godini
Foto: 021.rs

Na dnevnom redu će se naći veći broj regulacionih planova, izveštaji o realizaciji investicionih ulaganja javnih preduzeća, kao i izveštaji o radu gradskog ombudsmana i pravobranilaštva u prošloj godini.

Odbornici će razmatrati i planove rada gradskih zdravstvenih ustanova za 2018. godinu, kao i predloge izmena odluka o komunalnoj delatnosti, zoohigijeni i održavanju čistoće.

Pred Skupštinom je i odluka da se policiji u Novom Sadu donira jedno vozilo, kao i da se oprosti dug "Društvu za održavanje zgrada" iz Beograda koje je u postupku privatizacije.

Na dnevnom redu su i predlozi imena nekoliko ulica, dok će kadrovskih izmena biti samo u GSP-u gde su nedavno predsednik Nadzornog odbora i jedan član podneli ostavke.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.