FOTO: Mališani se tradicionalno takmičili u tucanju jajima

"Najjače Uskršnje jaje", takmičenje u tucanju jajima za decu, osmi put održano je danas u velikoj sali Mesne zajednice Omladinski pokret.
Kao i svake godine, sala je bila prepuna dece - takmičara i njihovih mlađih i starijih navijača, ali i roditelja.
 
Mesna zajednica već godinama tradicionalno organizuje "Najjače uskršnje jaje" u Bloku. 
 
"Ove godine imali smo dve grupe. Stavili smo decu do 10 godina u jednu kategoriju i decu od 10 do 15 godina kao drugu grupu u takmičenju. Na kraju smo napravili jedno završno takmičenje. Dva pobednika su se iz obe kategorije izdvojila, da bi pobedila mala Sara i odnela prvo mesto", kaže predsednik Mesne zajednice Omladinski porkret Dane Basta.
 
Oduševljeni su bili svi, od klinaca, do roditelja, kojih je i ove godine bilo koliko i takmičara. Nakon navijanja i zabave, uz najmlađeg takmičara ove godine, jednogodišnju Kalinu, pobednici su kući nakon Uskrsa i takmičarkog ponosa, odneli i pobednički paketić sa slatkišima. 
  • Srednji 21. vek

    09.04.2018 21:11
    https://youtu.be/lk49AaXbZnI
    Učite decu retrogradnim, dogmatskim običajima koje počivaju na zlu, mučenju i ubijanju, pa se posle čudite otkud toliko delikvencije i nasilja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti