Sremska Kamenica dobija kružni tok

Sremska Kamenica će ove godine dobiti kružni tok na uglu Puta doktora Goldmana, ulica Moše Pijade i Branislava Bukurova, saznaje 021.rs.
Sremska Kamenica dobija kružni tok
Foto: 021.rs

Novosadska Uprava za građevinsko zemljište i investicije je završila tender za izvođača radova vrednih više od 62 miliona dinara. Predviđeno je da se za gradnju kružne raskrsnice utroši 54,3 miliona, a za izgradnju javnog osvetljenja 7,6 miliona dinara.

Kako je navedeno u tehničkoj dokumentaciji, raskrsnica u Sremskoj Kamenici dobija kružni tok kako bi se povećala bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Biće uređene pešačke i biciklističke staze, kako bi se olakšalo kretanje pešaka, a biciklisti premestili sa kolovoza i tako se povećala njihova bezbednost.

  • Kamencan

    23.04.2018 00:04
    Od nadleznih institucija nema informacija koliko CE radovi trajati I kako CE funkcionisati saobracaj sa tatarskog brda I instituta. Velika glupost jer nema drugog puta do institute kao jedne of najznacajnijih zdravstvenih ustanova u Vojvodini,Veoma lose osmisljeno I tesko za realizaciju. Radovi CE napraviti totalni saobracajni kolaps jer tu zivi mnogo zaposlenih ljudi.i
  • Konfuzna

    20.04.2018 13:55
    Institut
    Kružni tok je zaista dobra stvari ako se odradi kako valja a ne kao centar Sremske Kamenice!!! Imam jedno pitanje za sve koji učestvuju u ovom projektu ili nešto znaju više o ovome: "Kuda će za vreme izvođenja radova biti pristupni put institutu kojim dnevno prolaze hiljade putničkih vozila + stotine vozila hitne pomoći, autobusi, dostavna vozila itd. Na osnovu mog saznanja, drugog alterantivnog puta nema ili će se probijati neki novi put?" Bilo kakvo i najkraće blokiranje saobraćaja može dovesti do smrti pacijenata kojima je potrebna hitna medicinska pomoć.
  • Boske

    20.04.2018 07:48
    Sramota troše se pare na gluposti a Ledinci 8km od grada nemaju kanalzacijui sve fekalije sprovedene u potok dok neka epidemije ne zavlada neće se niko toga setiti strašno. Ni peojekat za kanalizaciju nije urađen al zato jebitan kružni tok sramota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.