Besplatni pregledi danas u Domu zdravlja i KCV

Akcija "Otvorena vrata", tokom koje će građani moći da urade besplatne preventivne preglede, organizovaće se danas u Kliničkom centru Vojvodine i u Domu zdravlja "Novi Sad" na Limanu.
Besplatni pregledi danas u Domu zdravlja i KCV
Foto: 021.rs
Za ove preglede nije potrebna zdravstvena knjižica, zbog čega je značajno da najpre dođu oni građani koji nemaju zdravstveno osiguranje.
 
Građani će na trećem spratu Doma zdravlja "Novi Sad" na Limanu moći da urade kompletan pregled kod interniste i oftalmologa. 
 
Na Poliklinici Kliničkog centra Vojvodine organizovaće se uzimanje uzoraka krvi tumor markera štitaste žlezde i prostate, a sprovodiće i oftalmološke preglede.
 
Zakazivanje besplatnih preventivnih pregleda nije potrebno, a građani na pregled mogu da dođu u periodu od osam do 16 časova. 
 
Akciju "Otvorena vrata" organizuje Ministarstvo zdravlja.
  • Novosađanka

    22.04.2018 13:52
    Licemeri
    Nema hleba za tri dinara, ali ima besplatnih pregleda.
    Dom zdravlja 10 dana niko nije čistio pošto ih je agencija za spremanje stavila na led zbog šestomesečnog duga, ali zato rade vikendom besplatne preglede. Sa oduševljenjem, bez prinude Koja demagogija
  • Nervirach

    22.04.2018 13:33
    Odakle ideja da su besplatni? Ovo placate putem doprinosa. Ako ne vi onda neko vas.
  • Svetlana NS

    22.04.2018 10:33
    Volimo vas, pacijenti!
    Ko nije još prozreo farsu "preventivnih pregleda", nek i dalje veruje u veliku brigu o zdravlju pacijenta. Za ozbiljne preglede i lečenje nema ništa bez para.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti