FOTO: Veliki platan na Grbavici neće biti posečen

Stanare Vojvođanske ulice na Grbavici sačekalo je obaveštenje "Gradskog zelenila" da do četvrtka ujutru uklone svoje automobile sa dela parkinga u blizini velikog stabla platana.
FOTO: Veliki platan na Grbavici neće biti posečen
Foto: 021.rs
U obaveštenju stoji da će radnici prilaziti stablu mehanizacijom, zbog čega je veliki broj stanara posumnjao da će ovo, inače veoma staro stablo biti posečeno bez ikakvog razloga ili prethodnog pojašnjenja.
 
Najavljeno je da će radovi početi u četvrtak rano ujutru, od 06:30.
 
 
U "Gradskom zelenilu" za 021 pojašnjavaju da stablo neće biti posečeno, već je reč o orezivanju nekoliko grana sa vrha platana.
 
"Stablo je u potpunosti zdravo. 'Gradsko zelenilo' apeluje na građane iz ovog dela Vojvođanske ulice na Grbavici da u četvrtak od 6.30 časova na nekoliko sati pomere vozila kako bi se omogućio pristup našoj mehanizaciji", navode u preduzeću za naš portal.
  • /

    26.04.2018 11:20
    /
    sve zeleno su posekli
    stari dodikovski obicaj

    sutra ce izvaditi stablo

    @@@Nervirach
    ljudi seruju slike na kojima si tamo vec posekao zelenilo
  • profa

    26.04.2018 08:35
    pokojni platani
    Platani na Ribljoj pijaci, sada pokojni, prvo su temeljno yaliveni betonom, onda proglašeni za "nezdrave", pa onda posečeni.
    Videla sam ih posečene, dva su bila potpuno zdrava. Nije posađeno nikakvo novo drveće na njihovom mestu.
    Pokoj pokojnim platanima!
  • Nervirach

    26.04.2018 06:43
    @@Nervirach, pa posto ga poznajes idi na jos jednu turu terapije. Treba za poremecene koji cute i gledaju. Inace, po mrezi je pocela da kruzi slika ove najave pre nego sto je 021 objavio, Mislis da su komentatori hvalili?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti