Prva specijalizovana onlajn radnja sa fototapetama

Građani koji žele da urede svoj dom i poslovni prostor fototapetama visokog kvaliteta od sada to mogu da učine i putem onlajn prodavnice Bestbuyshop.rs, po nižim cenama nego u klasičnim prodavnicama.

Ukoliko ste želeli da boravite u domu kao u prirodi, okruženi zelenilom, da u sobu unesete atmosferu sa fudbalskog stadiona, da umesto praznog zida imate pogled ka plaži, moru i horizontu, Njujorku, šumi, vodopadima, ili pak da u svakodnevnicu svog deteta unesete životinjske likove, sada je to moguće uz samo nekoliko klikova.

Ukrašavanje prostora tapetama prešlo je veliki put i sada se, uz pomoć novih tehnologija, one ponovo vraćaju na velika vrata i postaju trend. Svoje zidove su ukrašali drevni Kinezi, a tehnike su se prenosile kroz vekove, da bi tapete svoj zenit doživele u dvadesetom vekom. Krajem prošlog veka, pod uticajem minimalizma,popularnost tapeta je opala, ali se sada fototapete sve češće mogu videti u stanovima, kućama, poslovnim prostorima, restoranima, vrtićima, igraonicama.

Onlajn prodavnica Best Buy Shop (klikni na link OVDE) funkcioniše isključivo na internetu i zbog toga su jedinstveni u Novom Sadu. Međutim, koncept po kom posluju nije jedino što ih izdvaja od drugih, već i najjeftinije cene u gradu.

"U Novom Sadu ne postoji mnogo preduzeća koja se bave prodajom fototapeta. Pojedine imaju i svoje internet stranice, ali smo mi jedini koji se bavimo samo onlajn prodajom. Iz razloga što nemamo dodatne troškove koji se tiču prostora, naše cene su pristupačnije kupcima. To znači da, kada je u drugim prodavnicama roba na akciji, nama su cene bar još 20 odsto niže. Mi želimo da naši proizvodi budu lako dostupni građanima ili kompanijama koje žele da urede svoj prostor, te je to razlog zbog kog smo se fokusirali na onlajn prodaju. Imamo veliki broj tapeta različitih dimenzija, a kao novinu uveli smo i fototapete za vrata. Na građanima je samo da odluče šta žele i da uz nekoliko klikova to poruče", kažu za 021.rs u Best Buy Shop.


Foto: Best Buy Shop

Postoji mnoštvo razloga zbog kojih je lepo imati fototapete na zidu, a glavni je svakako lično zadovoljstvo koje osoba ima kada se nalazi u prostoru koji joj prija i čini je zadovoljnom. Kakvu tapetu postaviti zavisi od ukusa, pa tako recimo ukoliko volite urbani ili industrijski stil, onda su crno-bele fotografije (klikni na link i pogledaj) grada odličan izbor.

O tome koju tapetu je najbolje da odaberete, možete da razgovarate i sa zaposlenima u Best Buy Shop, koji veoma brzo odgovaraju na sva pitanja.

"Fototapete omogućavaju da se uz razne motive oživi prostor u kom se boravi, ali sve zavisi od interesovanja. Npr. ako je neko orijentisan ka jogi i meditaciji, tu su fototapete sa budističkim motivima. Ljudi koji vole prirodu mogu da komad nje prenesu na svoj zid i da uvek imaju pogled ka zelenoj šumi na primer. Jednostavno, kada se nalazite u okruženju koje vas čini zadovoljnim, osećate se relaksirano i to doprinosi stvaranju dobre atmosfere", navode iz Best Buy Shop-a.

Ono što je takođe zanimljivo jeste to da jedan tip tapete može da zadovolji potrebe različitih prostora. Na primer, fototapete sa motivima životinja mogu se naći u dečijoj sobi, ali i u igraonicama. Isto tako, fototapeta na kojoj je prikazan veliki stadion sa sjajnim reflektorima može da se nađe u sobi dece koja vole fudbal, ali i u lokalima u kojima se okupljaju ljubitelji ovog sporta.

Osim što nude brojne fototapete odličnog kvaliteta, Best Buy Shop pruža pomoć svojim klijentima kada je to potrebno. Iako se fototapete lako postavljaju na zidove, ukoliko neko želi majstore za lepljenje, Best Buy Shop će rado preporučiti one za koje mogu da garantuju kvalitetno obavljen posao. U ovoj jedinstvenoj onlajn prodavnici poručuju da im je osnovni cilj da kupci budu zadovoljni, zbog čega im je odgovornost od izuzetnog značaja.

  

Na Best Buy Shop mogu se naći tapete u nekoliko standardnih veličina. Najmanja fototapeta je dimenzija 183x127 centimetara, dok najveće od 366x254 i 368x254 centimetra pokrivaju čitave zidove. Tu su i fototapete za vrata dimenzija 86x200 centimetara.

Cene zavise od veličine same tapete, a na sajtu se mogu naći i brojne akcije, te je lepljenje tapeta umesto krečenja često isplativija odluka, ali i estetski lepša. Kupovina fototapeta se može obaviti pouzećem prilikom primanja porudžbine, putem e-bankinga ili uplatnicom na šalteru nakon poručivanja proizvoda.

Best Buy Shop je kupcima na raspologanja svakog dana od 8 do 21 časa putem svog zvaničnog sajta, Fejsbuk naloga kao i preko i-mejla: info@bestbuyshop.rs i telefona: 065/ 23-78-289.

  

  • Mile

    09.05.2018 10:34
    DIY
    Valjalo bi da ponudite i štampu tj izradu slika na tapeti koje žele naručioci. Na primer slike porodice, omiljenog ljubimca, šaljive ili bilo šta. Ako može na majice, valjda može i na tapete.
  • Ugostitelj

    09.05.2018 09:29
    Zainteresovan
    Da li imate tapete Skupštinskog zasedanja?
    Ili nešto slično, treba mi za sobu sa pikadom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.