Prolećna razmena knjiga u subotu u Domu B-612

Prolećna razmena knjiga "Razlistavanje" održaće se u subotu, 12. maja u Domu B-612, u Svetozara Miletića 40.
Prolećna razmena knjiga u subotu u Domu B-612
Foto: Pixabay
Ovo je četvrta razmena knjiga koju organizuje književni blog "Prerazmišljavanje". 
 
Knjige koje im više nisu potrebne zainteresovani mogu zameniti za kupone, koje potom menjaju za neku od više stotina knjiga već prisutnih na razmeni ili mogu sačekati da pristignu nove knjige.
 
Razmena traje od 11 do 18 časova, a u razmeni učestvuju sve vrste knjiga, od beletristike, preko naučnopopularne literature, enciklopedija i priručnika, do kuvara i džepnih knjiga. Sve knjige koje građani žele da doniraju ili one koje preostanu nakon razmene biće prosleđene dalje, ili poklanjanjem čitaocima Prerazmišljavanja ili kroz naredne razmene knjiga.
 
Na tradicionalnom Književnom popodnevu koje se održava u okviru Razmene knjiga, sa početkom u 15 časova, teoretičar, kritičar, književni prevodilac i pisac fantastike Tihomir Jovanović govoriće o fenomenu fandoma i uticaju fan fikcije na razvoj žanra.
 
U skladu sa temom "Stvari ispale iz knjiga", biće otvorena i izložba stvari pronađenih u knjigama koje su učesnici ostavili na prethodnim razmenama. Održaće se i promocija Novosadske kvidič lige, a očekuje se i učešće novosadskih LARP-era u vidu žive izložbe kostima.
 
Više informacija može se pronaći OVDE ili OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.