Maturanti u petak plešu na Trgu slobode

Skoro 1.000 novosadskih srednjoškolaca tradicionalno će plesati u petak, 18. maja, na Trgu slobode u okviru manifestacije "European Quadrille Dance Festival", koji se održava u nekoliko evropskih gradova tačno u podne.
Maturanti u petak plešu na Trgu slobode
Foto: 021.rs
"Dnevnik" piše da se ove godine u tu manifestaciju uključilo 18 srednjih škola, a instruktori plesnog kluba "Bolero" obučavaju maturante u dogovoru s profesorima u školama još od februara. Svi oni će plesati uz kompoziciju Johana Štrausa "Slepi miš", a muzika će se emitovati preko satelitskog radija u svim gradovima.
 
Pre toga, oni koji nisu dobro savladali korake mogu da "utvrde gradivo" na generalnoj probi manifestacije koja će se održati u četvrtak u 20 časova na platou Spensa. 
 
Maturantima će se deliti majice, a u petak će Trg slobode biti pretvoren u diskoteku na otvorenom, nastupiće di-džejevi, kao i pevačica čije ime još uvek nije otkriveno. 
 
Novi Sad se ovoj manifestaciji priključio 2007. godine, a maturanti zajedno s drugarima iz drugih gradova svake godine pokušavaju da obore Ginisov rekord u najvećem simultanom plesu na svetu.
  • Vesna

    15.05.2018 16:24
    Pitam se
    Čemu negativni komentari... Lepo je da maturanti učestvuju u necemu ovakvom.
  • Gladius et anus

    15.05.2018 14:29
    Maximus
    Боље да су отрчали у партију ради учлањења и рапидног повећања шанси да се запосле. Наравно, пре потписивања уговора неке чике би се мало поиграле са њима...
  • Sns never

    15.05.2018 11:28
    Raduju se zivotu u ovoj drzavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti