Knjižara BoBo vodi na novosadsku premijeru mjuzikla "Mister Dolar"

Kupovinom u knjižari BoBo, imate priliku da odete na mjuzikl "Mister Dolar".
Knjižara BoBo vodi na novosadsku premijeru mjuzikla "Mister Dolar"
Foto: 021.rs
Prikazujući živopisnu galeriju mračnih tipova, skorojevića i lažnih buržuja koji sa lakovernošću prouzrokovanom njihovom vlastitom pohlepom i požudom, stvaraju lažnog idola, kao da smo posegli za jednom od brojnih afera kojima smo zapljusnuti u višedecenijskom stvaranju moderne države.   
 
 
Knjižara BoBo nalazi se u Ulici Svetozara Miletića 45. Više o ponudi možete saznati na sajtu knjižare, a sve iz raznolikog asortimana možete naručiti preko interneta.
 
Uz kupovinu u knjižari dobijate kartu za mjuzikl "Mister Dolar" Pozorišta na Terazijama koji se igra 10. juna u Srpskom narodnom pozorištu.
 
Predstava će početi u 20 časova. Opširnije o predstavi OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti