Veliki moto skup i defile u subotu u Novom Sadu

Veliki moto skup i defile nekoliko hiljada motoraša kroz Novi Sad održaće se u subotu, 26. maja čime će zvanično biti otvorena moto sezona u Vojvodini.
Veliki moto skup i defile u subotu u Novom Sadu
Foto: Pixabay
Ove godine, Moto fest će biti malo drugačije organizovan. Naime, manifestacija se održava na otvorenim bazenima na Sajmištu, počinje u petak, 25. maja u 9 ujutro i traje do nedelje pre podne. Program će se mahom održavati u kampu na bazenima i uključuje žurke, predavanja i koncerte.
 
"Hteli smo zaista da se posvetimo bajkerskoj kulturi, ali i da je približimo svima. Zato smo tokom ta tri dana organizovali vežbe prve pomoći u sardnji sa Crvenim krstom Vojvodine, akciju "Kaciga glavu čuva" u saradnji sa saobraćajnom policijom, bajkerske igre i rok koncerte", objašnjava Mile Janjić iz Moto kluba "NS Riders".
 
Centralni događaj, svake godine je veliki defile motoraša ulicama Novog Sada koji će i ovoga puta biti uz pratnju saobraćajne policije. Defile će se održati u subotu u 17 časova.
  • Aleksandar

    26.05.2018 12:49
    KOJA JE RUTA 26.5?
  • Sister

    26.05.2018 10:00
    ...
    Citam i ne verujem!!!
    Nisu svi vozaci motora isti...neki su bajkeri a neki samo vozaci dvotockasa...
    Isto tako ni svi oni koji upravljaju cetvorotockasima nisu isti...
    Guranje vozaca automobila, koji bez pokazivaca pravca pokusava da se ugura izmedju automobila i vozaca na motociklu, koji je pri tome obelezen prslukom auto skole, je sasvim normalno i po propisu...vrlo bezbedno...
    To sto ste nezadovoljni svojim zivotima ne daje vam za pravo da pljujete po necemu sto vam je nepoznato...
    U svetu bajkera ne postoje neznanci...samo prijatelji koji se jos nisu sreli i upoznali!!!
    Kada bi ste svi tako gledali na zivot, SVET BI BIO MNOGO LEPSE MESTO ZA ZIVOT!!!
  • deda

    23.05.2018 13:30
    au koliko zuci u komentarima, ajd' malo da smanjimo dozivljaj, ko nije vozio motor ne zna o cemu momci pricaju a to sto ce necija masina zaurlati pod prozorom nije razlog da ih mrzimo po difoltu, po tome bi onda bajkeri trebalo da mrze sve vozace (i pozele im da stradaju, kako neko ovde odvali) jer ih s'proleca do jeseni krljaju najstrasnije, ko je stvarno 'gradski' a ne nabedjeni 'novosadjan' zna da je ovaj grad voleo dvotockase, bukvalno svi klinci iz nekih mojih generacija su sa bicikala prelazili na motorice, motore..nekom to ostalo neko presao na auta ali to su bile normalne faze, a grad je takav, uvek ce neko projuriti pod prozorom, neko ce ozdrokeljan pevati, neko ce uduvkan njakati, nije neka sreca al ajd

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti