Radno vreme novosadskih vrtića tokom letnjeg raspusta

Predškolska ustanova "Radosno detinjstvo" objavilo je raspored rada vrtića tokom letnjeg raspusta.
Radno vreme novosadskih vrtića tokom letnjeg raspusta
Foto: 021
Raspored se odnosi na jul i avgust.
 
Koji vrtići će dežurati i kada možete pogledati u galeriji.
 
  • Liman3

    14.06.2018 21:38
    Za @mama...
    ...za vasu informaciju vrtic u Sr.Karlovcima radi celo leto a takodje i u Petrovaradinu radi vrtic a u Bukovcu ne radi tako da niste bas najbolje informisani a sto bi vam bilo tesko da odvedete dete u petrovaradinski vrtic a jos lepse bi bilo da se i dete odmori od ustajanja i vrtica pa da ostane kod babe i dede da uziva u detinjstvu a vi cete mu to oduzeti teravsi ga 12 meseci u godini da bude u vrticu i onda se posle cudite kad nam deca odrastu zasto su takva kakva su?!
  • mama

    13.06.2018 20:55
    dežurstvo vrtića
    Razumem ja da u Novom Sadu gde ima puno vrtića neki vrtići budu dežurni preko leta ,a neki budu zatvoreni.Ali, nije u redu da u manjim mestima kao Bukovac,Sremski Karlovci ...,koji imaju samo jedan vrtić, vrtići ne rade leti ,pa se deca moraju voditi u Novi Sad u dežurne vrtiće.To nije u redu.
  • Liman3

    13.06.2018 19:59
    Za @Vladimir...
    ...vrtici se zatvaraju ali vaspitacice prelaze u vrtice koji ce dezurati ne po svojoj volji ili zato sto one hoce vec da bude rentabilno za obe strane a ne da vrtic radi zbog nekih 2je 3je roditelja koji svoju decu da mogu bi ostavili 24h od ponedeljka do petka u vrtice za 2500 dinara a na kraju krajeva spajaju se vrtici jer ima manje dece zbog godisnjih odmora koje da ne gresimo dusu imaju prava i vaspitacice da koriste sa svojom porodicom! A od septembra roditeljima sledi jos veci sok kad saznaju za poskupljenje vrtica pa jedva cekam da cujem ovakve kao@Vladimir sta ce onda komentarisati i da li ce im opet biti krive vaspitacice?! @Vladimire samo da shvatis da vaspitacice ne dobijaju platu od para koje vi i ostali roditelji placate za decu vec od grada jer da dobijaju platu od tih para sto roditelji placaju boravak za decu pa onda plate im ne bi bile ni 10000 dinara!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti