Rumenčanin uzurpirao javnu pešačku stazu i napravio sebi dvorište

Građani Rumenke izneli su svoje probleme pred gradskom Komisijom za predstavke i predloge.
Stanovnica Ulice nova 12 požalila se da je ta ulica raskopana i da im je otežano kretanje. Kako je rekla, ona shvata da zbog radova na kanalizaciji ulica ne može biti asfaltirana do konačnog završetka radova, ali bi njima od velike pomoći bilo da se put makar naspe tucanikom, kako bi lakše prolazili sa decom na putu do škole i vrtića.
 
Bilo je i pitanja kada će biti renoviran Kulturni centar Rumenka, da li mogu da se urede atarski putevi, kao i ko je zadužen za uništavanje korova i ambrozije sa parcele za koju ne znaju ko je vlasnik. 
 
Prema rečima stanovnice iz Ulice Vuka Karadžića, oni imaju problem sa komšijom koji je uzurpirao pešačku stazu koja povezuje nekoliko ulica i veoma je prometna. Veliki broj pešaka koristi tu stazu, ali je to sada otežano, jer je komšija napravio ulaz u dvorište od te javne površine.
 
Sve predstavke biće prosleđene nadležnim institucijama i gradskim upravama na dalje razmatranje i rešavanje, a po prijemu odgovora, Komisija će o tome obavestiti građane.
  • Miki

    19.06.2018 11:20
    Nije tako...
    Ne verujem kakvih ljudi ima... ja takodje zivim u ulici Vuka Karadzica u Rumenci i stalno prolazim tom pesackom stazom i vidjam porodicu koja je navodno uzurpirala javno zemljiste,sto nema veze sa zivotom. Normalni ljudi,kulturni,uvek se jave.
    Pitam se ,kako ta "stanovnica" nije spomenula da im taj uzurpator kosi travu i skuplja otpad oko te stazice ,sto sam licno video. Covek cisti sneg zimi na toj stazi da ista ta stanovnica ne padne na ledu...
    Strasno, strasno! Al valjda svako selo ima tu neku stanovnicu...
  • Aleksandar

    15.06.2018 16:14
    dođite u Petrovaradin Okrugićeva ulica gde lokalni SNS šerifi rade šta hoće. Vikali ste žuti lopovi, evo vam sad ovih ovi nisu žuti
  • Zna se ko je

    14.06.2018 18:19
    Za Istrazite ovo
    Istrazite ovo, ako mislis na Skolsku ulicu u Kamenici, krsevi su parkirani godinama, a automehanicar je dobar drugar vlasti pa ga zato ne diraju. Ni to sto djaci do skole idu drumom ga ne dotice. Ranije su ga vijali, sad mu se panduri uvlace...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti