Sređuju se parkinzi u Kliničkom centru Vojvodine, uskoro nova mesta za vozila

Trenutno se obavljaju radovi na uređenju parking prostora u kompleksu Kliničkog centra Vojvodine.
Sređuju se parkinzi u Kliničkom centru Vojvodine, uskoro nova mesta za vozila
Foto: 021.rs
Osim toga, kako su naveli u Kliničkom centru Vojvodine za 021.rs, radi se i na postavljanju saobraćajne signalizacije i na zameni spoljašnjeg osvetljenja. 
 
Parking koji se nalazi kod Infektivne klinike, na kom su trenutno postavljene kugle zbog čega je blokiran, što je izazvalo reakcije na društvenim mrežama, biće izmešten sa tog prostora. 
 
"Zgrada Klinike za infektivne bolesti je pod rekonstrukcijom. Menadžment KCV je odlučio da se parking izmesti od zgrade i prozora bolesničkih soba te su na tom mestu postavljene kugle, a parking linije će biti uklonjene", navode u KCV.
 
Po njihovim rečima, nedaleko od tog parkinga u toku je izgradnja platoa i proširenje novim parking prostorom sa oko 100 parking mesta.
  • nn

    22.06.2018 18:24
    prijatno iznenadjeni
  • Rade

    22.06.2018 11:31
    Jos kad bi izbacili sve automobile sa zelenih povrsina u krugu klinickog centra koje parkiraju ret....ni zaposleni mozda bi i licilo na klinicki centar
  • nk

    22.06.2018 11:10
    stvarno su sad napravili velik
    parking iza Klinike za neurologiju, svaka cast!

    I konacno asvaltirali deo okruga bolnice. A ne da se prenose pacijenti sa neurologije u kolicima do magneta po zimi pokriveni jednom i pol dekom i drndani preko rupa, kad osete svaku neravninu onako bespomocni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti