SNS proglasila pobedu u Rumenki

Na izborima za Savet Mesne zajednice u Rumenki, u gradskoj opštini Novi Sad, dve trećine mesta osvojili su kandidati SNS, saopštio je Gradski odbor SNS.
"Ovo je najbolji dokaz da naša stranka i na lokalu vodi ispravnu politiku u cilju obezbeđivanja što boljih uslova za život građana, ističe se u saopštenju novosadskih naprednjaka.
 
Gradski odbor u Novom Sadu i Mesni odbor Srpske napredne stranke u Rumenki su zahvalili građanima na ukazanom poverenju, uz obećanje da će i u narednom mandatu opravdati njihova očekivanja.
  • bananarama

    10.07.2018 14:49
    Rumenčani, primite moje saučešće. Baš ste lep poklon primili pred rumenačku slavu Petrovdan. Dobili ste naprdnjake da vas jašu i muzu.
  • Globus

    10.07.2018 11:57
    @Naprednjak
    Javlja mi se da je Novi Sad za tebe inostranstvo, da imaš kupljenu diplomu bosanskog Uniona, da te zemo ubacio u upravu, nadzorni odbor, radna tela itd. i da sa iq-om 79 primaš oko 2000€ iz državnog budžeta, a u osnovnoj najbolja ocena ti je bila 2. Tebi je milina zato što si "zemo" , ali ništa što je toliko nerealno kao tvoja "milina" nije dugo trajalo "bajo moj". Poštuj ljude kod kojih si došao, " bajo moj"
  • Bemus

    10.07.2018 10:05
    @ Naprednjak
    Malo si pogresio,ovo ipak nije sajt informera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.