FOTO: Na 12 lokacija u Novom Sadu postavljene česme i cisterne sa vodom za piće

JKP "Vodovod i kanalizacija" postavilo je slavine na hidrante i cisterne s pijaćom vodom, kako bi građani mogli da se osveže na visokim temperaturama.
Za razliku od ranijih godina, ovog puta su na hidrante postavljene montažne konstrukcije, pa je tako Novi Sad zapravo dobio funkcionalne javne česme, navode iz ovog preduzeća.
 
Javne česme su montirane na 12 lokacija: Bulevar oslobođenja 12, Bulevar oslobođenja 102, ugao ulica Novosadskog sajma i Hajduk Veljkove, Futoška ulica 54, ugao Ulice Bate Brkića i Bulevara Jovana Dučića, pored Apolo centra kod spomenika balerini Marini Olenjinoj, ispred Gradske kuće, Zmaj Jovina 21, ulazak u Dunavsku ulicu kod parka, kod Uspenske crkve, na Keju i na Bulevaru Mihajla Pupina kod Banke Intesa.
 
 
U "Vodovodu" apeluju da se česme ne lome.
  • Cocco

    10.08.2018 21:57
    Ko će da se kladi da sa tim česmama nešto nije u redu?
    Tvrdim da ih neće uskoro biti. Salmonela i sl...
    Tvrdim!
  • Ns

    11.07.2018 14:58
    Bravo!
    Ovo je gradu falilo!
  • ja

    11.07.2018 14:31
    Crne Ploče
    Pa ne ide voda preko tih crnih ploča, nego kroz vodovodne cevi....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti