Mladom atletičaru Mujanoviću priređen prijem nakon bronzane medalje

Sedamnaestogodišnji atletičar AK "Vojvodina" Nikola Mujanović osvojio je bronzanu medalju u skoku u vis, na Prvenstvu Evrope za mlađe juniore, održanom u mađarskom gradu Đeru, rezultatom 2,10 metara.
Tim povodom, u Gradskoj kući, priređen je prijem za mladog atletičara, njegovog trenera Feđu Kamasija i sportskog direktora AK "Vojvodina" Stevana Zorića.
 
Nikola Mujanović je objasnio da je na samom takmičenju vladala odlična atmosfera koja je doprinela osvajanju medalje.  
 
"Značila mi je podrška trenera, selektora i prijatelja iz reprezentacije da u tom trenutku dam svoj maksimum i zauzmem treće mesto. U narednom periodu očekuju me značajna takmičenja, Olimpijada mladih koja se održava u oktobru, u Buenos Airesu, kao i Evropsko prvenstvo za starije juniore sledećeg leta, gde ću, nadam se, postići još bolji rezultat i oboriti lični rekord", istakao je Mujanović.
 
Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin naveo je da će Grad će nastaviti da ih podržava i pruža uslove za treniranje kako za letnju tako, i za zimsku sezonu. "Medalja koju je Nikola osvojio na Prvenstvu Evrope za mlađe juniore ima višestruki značaj. Pored toga što predstavlja uspeh mladog i perspektivnog sportiste, ona ukazuje na to da konačno imamo naslednika Petra Maleševa, Dragutina Topića i Stevana Zorića i da smo na pravom putu da zablistamo i u ovoj atletskoj disciplini", rekao je član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin. 
  • Z

    22.07.2018 09:29
    Svaka čast
    Stevo nemoj sad da dozvolis ono sto se tebi desilo imao si vise talenta i bolje rezultate a pare su bile u bg i topic te prepisao nemoj dozvoliti da se to ponovi nije dečko to zaslužio
  • deda

    21.07.2018 11:40
    alal vera decko

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.