Uskoro povezivanje Banijske ulice sa Bulevarom Patrijarha Pavla

Banijska ulica na Telepu do jeseni bi trebalo da dobije novo ruho vredno 23 miliona dinara.
Planira se rekonstrukcija dela ulice koji se proteže do Bulevara Patrijarha Pavla ukupne dužine od 87 metara. Nova saobraćajnica biće široka pet metara kako bi omogućila saobraćaj u oba smera. 
 
U okviru izgradnje saobraćajnih površina biće postavljeno i novo javno osvetljenje i izgrađena nova vodovodna i kanalizaciona mreža. 
 
Sa obe strane ulice biće postavljene pešačke staze i parking površine od ukupno 38 mesta.
 
Ova ulica trenutno na jednom delu ima izgrađen kolovoz, dok na delu prema Bulevaru Patrijarha Pavla ne postoji oformljena saobraćajnica. Postojeći deo ulice širok je samo tri metra, a kolovoz od šljunka je u dosta lošem stanju.
  • Ivica

    04.01.2019 19:39
    Skadar na Bojani
    Zavrsise konacno i te radove...
  • Zju

    29.07.2018 09:25
    Da ne mračim previše,super nek se radi.Mada Sređivanje Prvomajske do raskrsnice sa Ruvarčevom je daleko veći prioritet.Jer to je blago rečeno opasna raskrsnica za prelaz.Baš kao i Ilirska sa S. Kornela.Na obe te raskrsnice semofor zaista nedostaje.Bahati pojedinci to vide kao mogućnost da se iživljavaju pri velikim brzinama.Kako i ne bi kad im je otvorena džada od GSP-a sve do Vršačke sa prvenstvom-ko je lud da stane na običan pešački.Prst na čelo gospodo.
  • Autonomaš

    29.07.2018 03:30
    Upadljivo kako vlast gura nazive ulica po Balkanskim obeležjima. Verovatno očekuju skoru akciju otcepljenja Vojvodine pa da se spreme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti