Evakuisani posetioci bazena na Sajmištu zbog curenja hlora

Posetioci otvorenih bazena na Sajmištu evakuisani su danas oko 12:30 časova.
Evakuisani posetioci bazena na Sajmištu zbog curenja hlora
Foto: 021.rs
Iz JP "Sportski i poslovni centar Vojvodina" saopšteno je da je, prilikom zamene boce, iscurila manja količina hlora. Kako kažu, odmah su obaveštene sve nadležne službe. Na teren su izašli policija, vatrogasci i Hitna pomoć.
 
Navode da bazen poseduje opremu za neutralizaciju hlora i da posetioci ni jednog trenutka nisu bili ugroženi.
 
"Oprema sa hlorom je obezbeđena, a tokom popodneva su predstavnici proizvođača, "Župe" iz Kruševca, otklonili kvar. Voda u bazenu je potpuno ispravna i večeras će se održati treninzi sportskih klubova po redovnom rasporedu", kažu u SPC "Vojvodina".
 
Navode da će bazen na Sajmištu sutra (sreda, 1. avgust) raditi redovno i da će važiti današnje karte.
  • kazi ,,ladja,,

    03.08.2018 14:05
    Pa, ako su zaposleni preko partije onda je svaka kritika na temu drzave opravdana. Da se niste prepoznali?
  • dizite bandere

    03.08.2018 11:10
    @Mira

    Ima, osim "drzava, novac, politika ,glupavo", ja bih dodao i beskrupulozne lazovcine i neotesane prostacine koje jedva cekam da vidim u sredini novina.
  • Pavle

    01.08.2018 12:00
    Sposobni za štetu
    Malo-malo pa vidim reč "nesposobni" u komentarima. Ako neko drži vlast 30 godina, bez škole, morala i inteligencije, taj je sve samo ne nesposoban?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.