Bespovratna pomoć za stan porodicama u kojima je ove godine rođeno treće ili četvrto dete

Porodice u kojima je ove godine rođeno treće ili četvrto dete moći će da od Pokrajine dobiju novac za rešavanje stambenog pitanja ili za poboljšanje uslova stanovanja.
Bespovratna pomoć za stan porodicama u kojima je ove godine rođeno treće ili četvrto dete
Foto: 021.rs
Odluku o dodeli ovih bespovratnih sredstava danas je donela Pokrajinska vlada.
 
Za to je izdvojeno 63 miliona dinara i biće raspisan konkurs Sekretarijata za socijalnu politiku čiji kriterijumi tek treba da se odrede.
 
Pravo na ova bespovratna sredstva imaće porodice u Vojvodini u kojima je od 1. januara ove godine pa do dana raspisivanja konkursa rođeno ili se rodi treće ili četvrto dete.
  • Čučuk Stana

    10.08.2018 22:23
    Grebatori
    Bila kod mene na poslu neka Zuta...kad su joj deca krenula u prvi razred dodje odluka da sva deca koja krecu u skolu dobijaju torbe i knjige, kad su upisali srednju...pomoc srednjoskolcima ...kad su upisali fakultet ...studentski kredit...svi je zvali Zuta Glupa....
    Necija cerka/zena/sestra/snajka ce se poroditi pa daj malo da se pripomogne!!
  • Sveta

    10.08.2018 17:12
    Stan
    A sta je za one porodice u kojima se rodi trece/cetvrto dete posle tog konkursa ili ako se rodi sledece godine?
  • Darko

    10.08.2018 11:05
    Kada se detaljno kasnije obelodane svi uslovi, bice da skoro niko ne zadovoljava uslove za tu pomoc. Kao sto je za pomoc od drzave potrebno da imate ispod odredjenih primanja, da se ne razvedete... i ostale izmisljotine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti