FOTO: Deo fasade u centru pao tik ispred Novosađanke

Sa kuće u centru grada danas prepodne obrušio se deo fasade neposredno ispred Novosađanke koja je tuda prolazila.
FOTO: Deo fasade u centru pao tik ispred Novosađanke
Foto: 021.rs
Krovni deo fasade pao je oko 10 časova sa kuće u Jovana Subotića 12, preko puta Vatrogasnog doma. Žena, srećom, nije povređena.
 
"Palo je tačno ispred mene, na pola metra. Trotoar je tu uzan, ne možete da se udaljite od kuća", ispričala je uznemirena žena za 021.rs.
 
"Stalno mislim da je na mom mestu mogao da bude neki roditelj sa malim detetom. Ne mogu da prestanem da mislim o tome jer i ja imam unuka", kaže ova Novosađanka.
 
  • Lajavi

    02.09.2018 17:19
    Nije vlasnik kriv
    već država. Ta kuća je pod zaštitom i mora da se renovira tačno pod određenim uslovima, materijalima i ovlašćenim izvođačem radova. Toliko su zakomplikovali da je skoro pa nemoguća misija.
    Slučajno sam u toku jer sam hteo da kupim jednu takvu kuću koja je jeftina, međutim, kada se sve stavi na papir, potrebno je mnogo živaca i para.
  • M

    02.09.2018 14:36
    Neka vlasnik placa novu fasadu zasto da mi ostali placamo privatnu fasadu, ako nema para - predati predmet izvrsiteljima. Ovakve stvari su ozbiljne, fasada moze nekog da ubije. Ili neka proda investitorima, a oni da naprave slican objekat. Samo mi nije jasno ko bi normalan kupio nekretninu za stanovanje na tom mestu do ulice.
  • deda

    02.09.2018 10:32
    imaju li zgrade vlasnika/vlasnike, nek odrzavaju svoje, zasto bi neko sa naselja, telepa...placao njihove fasade, vozdra

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti